Vervelingtips voor de vakantie


De langverwachte vakantie is er eindelijk maar toch weet je je niet goed bezig te houden? Ben je verveelt en weet je niet wat doen met al die extra tijd die je gekregen hebt? Hieronder enkele leuke vervelingtips wanneer je je verveelt in de vakantieperiodes:


 

Ga op stap

Ideaal indien je niet thuis bij de pakken wilt blijven zitten. Bel een aantal vrienden op en plan een dagje uit. Dat kan de dierentuin zijn, een dagje strand, een sportactiviteit, shoppen, ga vrienden bezoeken die je al lang niet meer hebt gezien enz.

 

Plan een feestje

Je ouders zijn weg en je verveelt je te pletter. Ideaal om wat vrienden uit te nodigen. Is het zalig warm weer, kan je het minizwembad uithalen, een aantal cocktails en snacks voorzien, die discobar uithalen en je stuift af op een geweldig feestje. Nodig zoveel mogelijk vrienden uit en zorg voor wat bijkomende animatie. Dat kunnen een aantal spelletjes zijn, weddenschapjes, wedstrijden enz. Succes gegarandeerd.
Is het spijtig genoeg regenachtig weer, dan kan je er over nadenken om een workshop te geven. Dat kan een workshop zijn in lingerie, juwelen, tupperware enz. Lijkt je dit te duur voor vrienden om iets te kopen? Organiseer dan zelf een workshop over iets waar je goed in bent. Dat kan juwelen maken zijn, broden bakken, cupcakes maken, pralines maken enz. Het geeft voldoening om je ervaring met andere te delen en het is bovendien nog leuk ook.

 

Maak een groene smoothie

Koop een receptenboek over groene smoothies – http://e-gezondheidsmagazine.nl/groene-smoothies-2/groene-smoothies/ en maak elke dag een gezonde smoothie klaar voor jou en je vrienden. Je slankt er niet alleen van af, het is gezond en je krijgt er meer energie van. Met de handige receptenbundel maak je zo overheerlijke smoothies klaar in een handomdraai. Ook al lust je niet graag groenten ;).


 

Gratis festivals

Niet echt in ‘the mooth’ om zelf een feestje te bouwen maar wil je met je vrienden toch amuseren? Ga dan naar een gratis festival. Altijd ambiance verzekerd. Op de site van Gratis festivals – http://www.festivalinfo.nl/festivals/?type_select=gratis kom je zeker aan je trekken om die verveling van de baan te werken. Wel moet je natuurlijk je consumpties betalen maar het is nooit verplicht. Meestal kan je zelf een drankje meenemen omdat er geen controle is.

 

Doe het nu!

Ben je al maanden zaken aan het uitstellen omdat je er geen tijd voor had? Dan is het nu de moment om zaken op orde te stellen. Dat kan gaan van je kamer opruimen tot een vriend bezoeken die je al lang geleden niet meer gezien hebt, bak zelf eens een taart en breng deze naar je favoriete buurvrouw of vriendin en eet een stukje mee, maak verjaardagskaartje die je later kan gebruiken om te versturen, maak dat breiwerkje af waarmee je gestart was maar nooit afgeraakt is enz.

 

Organiseer een kledingsruil

Vind je dat je vrienden leuke kleren dragen en ze vinden dat ook van jou? Organiseer dan eens een kledingsruil. Het is dan misschien ook de ideale moment om je garderobekast eens uit te mesten en de kleding die je al meer dan 2 jaar niet meer gedragen hebt, weg te doen. Deze kleding is ideaal geschikt voor je kledingsruil party. Je ruilt kleding die jij niet meer draagt met leuke topjes en bloesjes van je vrienden. Zo blaas je kleding nieuw leven in en belanden ze toch niet in die kledingscontainer van op de hoek.

 

Ga sporten

Wanneer het mooi weer wordt, is het waarschijnlijk de ideale moment om wat aan je figuur te werken. Je wilt er natuurlijk goed uitzien wanneer je die nieuwe bikini gaat dragen. Weinig motivatie? Vraag dan aan een goede vriend of hij/zij mee wil sporten. Je verbetert je conditie, krijgt meer energie en je ziet er gewoon goed uit.

 

Organiseer een poolwedstrijd

Een poolwedstrijd is direct georganiseerd en leuk om met je vrienden te doen. Ga naar een lokale pub waar poolen of biljarten nog niet zo duur is. Verdeel je in groepen en speel wedstrijdjes tot één groep gewonnen heeft. Je kan bijvoorbeeld afspreken dat de winnaars een bak bier krijgen. De verliezers leggen dan bij voor de bak bier. Natuurlijk kan het ook iets anders zijn.

 

Kamerinrichting

Heb je echt tijd zat, dan wordt het misschien tijd om je kamer opnieuw in te richten. Zit je nog met die oude versleten zetel of heb spullen die echt niet meer van deze tijd zijn? Laat de kringloop je spullen ophalen. Als je de kamer gaat schilderen, kan je best ook alle decoratiemateriaal weghalen.

Ga naar de verfwinkel en kies twee leuke kleurtjes uit. Kies voor een lichte kleur en een accentkleur die je slechts op 1 muur toepast. Je kan natuurlijk ook opteren om je kamer te behangen met designbehang. Nodig dan enkele vrienden uit om je te helpen. Dek alles goed af voor je begint te schilderen of te behangen. Is dat klaar, kan je nog eventueel een nieuw tapijt leggen. Dat hoeft niet duur te zijn en kan in bepaalde gevallen gratis geleverd worden bij aankoop van een bepaald minimum bedrag. Ook het vastleggen van tapijt is een vrij makkelijk.

Zo je hebt nu je kamer opnieuw leven ingeblazen met een verflikje en nieuw tapijt! Tijd om nog eens naar de kringloop te gaan voor wat leuke nieuwe spullen. Decoreer de kamer naar wens.

Vragen of reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial