Wat te doen bij verveling?Wat te doen bij verveling?

Verveling is zeker geen fijn gevoel. Als verveling langer duurt dan normaal op bijvoorbeeld het werk of school, dan kun je er ook echt somber en futloos van gaan voelen. In principe is vervelen helemaal niet zo erg. Iedereen heeft wel eens zo een dag, en probeer deze dag dan ook goed te benutten door lekker uit te rusten of gebruik te maken van één van de vele tips hier op de website.

wat te doen bij vervelingMocht het zo zijn dat je je de laatste tijd heel vaak verveeld, probeer dan goed na te gaan waar dit aan kan liggen. Want jezelf te vaak vervelen kan ook een negatieve invloed hebben op je gemoedstoestand.

Wat te doen bij verveling?
Als je jezelf afvraagt “wat te doen bij verveling” dan zijn er meestal genoeg mogelijkheden die je kunt bedenken maar heb je er vaak gewoon allemaal geen zin in. Je zit jezelf eigenlijk een beetje in de weg.

Probeer voor jezelf een lijstje op te stellen met dingen die je kunt gaan doen. Wat ook leuk is om eens iets nieuws te proberen ook al denk je bij voorbaat dat je het niets vindt. Interesses veranderen nou eenmaal, dus dingen die je eerst niet leuk vond, vindt je nu misschien wel hartstikke leuk.

Op de homepagina zijn een 10tal handige anti-verveeltips te vinden. Ook zijn er tips speciaal voor jongens en meiden. Mocht je ook daar niks tussen vinden dan kun je ook nog anti-verveeltips op categorie zoeken. Daarnaast staan er ook nog genoeg andere handige artikelen op onze site.

Vragen of reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial