Elektronische anti-verveeltips


Heb je een smartphone, tablet of laptop dan heb je zoveel mogelijkheden om zeker niet in verveling te raken.


* Wil je DJ worden en je eigen muziek mixen? Digitaal muziek maken zonder ervaring of kennis van noten? Dat is geen probleem. Op het internet vind je voldoende software waarmee je online gratis muziek kan maken. Wil je iets professioneler gaan, kies dan voor degelijke DJ software. Al snel is muziek maken een fulltime hobby geworden.

* Maak een eigen website of blog. Met WordPress maak je in een handomdraai een mooie website. WordPress heeft een groot aanbod aan webtemplates, voor ieder wat wils. Ook heb je ontelbare gratis widgets die je website professioneel doen ogen. In dit geval kan je opteren voor een gratis hostingpakket met gratis domeinnaam. Het nadeel is dat er dikwijls reclame op je site getoond wordt. Ook scoor je met die gratis hostingpakketten niet hoog in Google. Voor een betalende website betaal je ongeveer een 15 euro per jaar met een domeinnaam in. Kies een domeinnaam die het best past bij je topic. Alleen zo wordt je site opgemerkt door Google.

* Geld verdienen op internet is kinderspel. Maak je eigen juwelen, dan kan je een webwinkel openen. Je kunt dan je eigen creaties ten toon stellen en een leuk centje bijverdienen. Je kan bijvoorbeeld ook oude spullen verkopen op de tweedehandsmarkt. De kunst is nog altijd marktjes af te schuimen naar leuke spullen en deze verkopen op een veilingsite zoals eBay of Tweedehands.nl. Het internet heeft ook een groot aanbod aan spaarprogramma’s waarbij je punten of geld kan bijeensparen wanneer je telkens een enquête invult of spelletjes speelt. Een leuke manier van tijd verdrijven als je het mij vraagt en je verdient een leuk centje bij.

Ben je een echte schrijver en copywriter? Misschien moet je dan bloggen of artikels schrijven om geld te verdienen. Een goede site met hoge PR is Infonu.nl. Ook her verkoop van digitale producten zoals e-books wordt mogelijk indien je een site hebt. Sommige verdienen hier pakken geld mee.

* Tango messenger is een applicatie voor op je pc, mac, tablet en smartphone waarmee je zonder belwaarde naar vrienden en familie gratis kan bellen en sms’en. Tango messenger is te vergelijken met WhatApps en skype. De downloads zijn gratis te verkrijgen.

* Spelletjes spelen op je smartphone of tablet is geen probleem. Je dient wel wat geld uit te geven indien je bepaalde spellen wilt unlocken om verder te kunnen spelen of om je spel up te graden.

* Forums zijn ook ideale tijdsverdrijven. Je komt in contact met mensen die in dezelfde topic geïnteresseerd zijn en je kan je meningen uitwisselen. Enkele bekende forums zijn fok.nl en almere4you.


* Tekenen met http://www.pencil-animation.org/ wordt kinderspel voor de creatieve breinen. Het tekenprogramma laadt snel en is makkelijk in gebruik. Voor meer tekenplezier, ga je naar Tekenprogramma.net.

* Maak een eigen gameprogramma met http://www.game-maker.nl. Je kan een gratis versie downloaden. Voor de upgrade van game-maker dien je wel te betalen. Dat kost ongeveer 45 euro.

* Met mixiDJ player kan je gratis muziek op het internet beluisteren. Het programma is te vergelijken met het bekende Spotify en is een geduchte concurrent. In MixiDJ player kan je net zoals bij Spotify een muziekbibliotheek aanmaken en je favoriete muziek in bewaren.

* Doe een aantal leuke testen zoals een IQ test, verslavingstest, Love calculator, karaktertest en nog veel meer.

Vragen of reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial