Verveling? Leuke datingtips


online dating ververling


Datingtips

Online daten is een leuke bezigheid, zeker als je geen idee wat je moet gaan doen is dit je kans om een dating profiel aan te maken. Een groot voordeel van online daten is dat je ten alle tijden anoniem kan blijven. Wees dus niet bang dat persoonlijke informatie zomaar bij andere gebruikers terechtkomt. Mocht je de “online dating wereld” willen verkennen dan raden wij aan om je bij meer dan één platform aan te melden. Op deze manier kun je goed vergelijken wat voor jou het beste werkt.

Hieronder hebben wij een top 5 samengesteld van de best aangeschreven online-dating websites.

Datingsites

Je hebt zowel datingsites voor heteroseksuelen maar ook voor bi en gay relaties.

Herosexuele

Datingeasy.nl

Datingeasy.nl is een frissen en nieuwe datingsite die je zeker eens moet bekijken. Ze hebben een gratis toegankelijk platform en zoals de meeste een gedeelte waar je enkel toegang krijgt wanneer je een betalend abonnement aanschaft.

Love.nl

Love is een dating- en chatsite waar je mensen kan leren kennen voor een gezellige babbel, een date of een vaste relatie. De website werkt via een matching systeem dat je kan je gebruiken om je partner te vinden. Op basis van een aantal eigen classificaties kan je zelf ook op zoek gaan naar de partner die bij je past.


Relatieplanet
Met meer dan 6.000 inschrijvingen per week is Relatieplanet de marktleider van de Belenux. Een zeer actieve dating-site waar op zoek kan gaan naar een vriendschap, date of een serieuze relatie. Momenteel zijn er al duizenden mensen die een partner hebben gevonden en dit aantal groeit met de week. Relatieplanet is betrouwbaar, anoniem en… het werkt!

Lexa
Lexa is momenteel het snelstgroeiende datingplatform van Nederland. Op lexa is het mogelijk een partner te vinden voor een relatie of vriendschappelijk contact. Dit kan door een profiel aan te maken en contact te leggen met andere leden. Lexa biedt haar members een veilige en betrouwbare omgeving en is daarom ook verkozen tot de meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Darling
e-Darling richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie. In samenwerking met erkende relatiespecialisten en erkende psychologen heeft e-Darling een unieke methode ontwikkeld welke ingeschreven singles matcht op basis van de uitslagen van de wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest. De test houdt o.a. rekening met karakter, levensopvatting, interesses, geloof en met de verwachtingen van een relatie. De kans op de perfecte match wordt hierdoor aanzienlijk vergroot.

Pepper
Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto’s en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google. De contactlijst toont welke van je matches online. Zodra je met een van hen de chat start wordt een mix van jullie foto’s uit je profiel geladen. Zo heb je altijd iets over over te praten en valt het nooit stil. Voel je die klik, met de unieke Just Coffee-knop vind je zo de leukste plek om af te spreken.

Parship
Parship is een datingsite die zich richt op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Door het invullen van de 74 vragen in de Parship-test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel, waarmee Parship u op anonieme wijze voorstelt aan interessante singles.

Gay datingsite

Girls.G-Dating.nl

Girls dating zegt het al op zichzelf. Het is een dating site voor vrouwen die andere vrouwen zoeken. Met ongeveer 75 nieuwe leden per dag is Girls.G-Dating.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community’s voor homoseksuele mensen.

Op de site is het ook mogelijk anonieme berichten te sturen indien je dat wenst.

Dating voor ouderen

Op het internet vind je ook datingsites voor oudere mensen. Meestal gaat dat over jong gepensioneerde of reeds wat oudere mensen. Zo heb je

Beide sites hebben een eigen gestelde waarde. 50 plus dating heeft iets meer keuzemogelijkheden voor het vinden van een partner.

Volslanke singels met maatje meer

Misschien zoek je wel een volslanke man of vrouw of ben je er zelf één? Dan kan je naast een gewone datingsite je ook inschrijven op: Maatjemeer-match.nl.

Sexpartners

Misschien ben je helemaal niet geïnteresseerd in een gewone date of relatie maar zoek je een sexpartner om de tijd te verdoen. Enkele websites die dat aanbieden zijn:

Vragen of reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial