Anti-verveeltips voor meiden


Hieronder een aantal anti-verveeltips voor meiden




Tip 1 – Verricht een goede daad
Neem je vriendin mee naar buiten en bezoek een bejaardentehuis bij jou in de buurt. Geef aan dat jullie iets goeds voor de samenleving willen betekenen en vraag of jullie een bejaarde mogen meenemen voor een wandeling. Je zal merken dat veel oudjes dit zeer op prijs stellen. De meeste van hun zitten dagen, weken of soms wel maandenlang binnen opgesloten. Sommige hebben zelfs geen familie meer wie zij kunnen zien of die hun meeneemt naar buiten.

Mocht je geen bejaardenhuis bij jou in de buurt hebben probeer dan een andere goede daad met jouw vriendin te verzinnen.

Tip 2 – Wees creatief
Zoek een aantal oude tijdschriften en zoek teksten of plaatsjes bij elkaar die jou aanspreken of vormgeven wie jij bent. Je kunt nu 1 of meerdere a4tjes gebruiken om er een collage van te maken. Als versiering zou je nog kralen van een oude ketting o.i.d. kunnen gebruiken. Je kan ook tekenen of schilderen, een kunstwerk maken. Je kan goedkope sneakers kopen en deze verven met kledingverf tot een paar superleuke sneakers om te dragen.

Wees creatief en de rest komt vanzelf.

De beste website vind ik persoonlijke: https://www.welke.nl. Ik vind deze website echt geweldig, super, fantastisch om leuke ideeën op te doen.

verveeltips voor meiden 2Tip 3 – Opmaken
Verzamel samen met één of meerdere vriendinnen al jullie make-up bij elkaar en maak elkaar op. Je kunt een wedstrijdje houden wie iemand het mooist kan opmaken, maar jullie kunnen elkaar natuurlijk ook zo gek, en belachelijk mogelijk opmaken.

Hetzelfde geldt voor nagellak. Maar leuke designs en geef elkaar punten.

Ook leuk is om van het eindresultaat foto’s te maken als aandenken.

Tip 4 – Youtube
Zoek op Youtube naar nieuwe muziek van je favoriete artiest of bekijk de meest gekke filmpjes. Je zult merken dat je je uren kunt vermaken aan het oneindige materiaal van Youtube. Als jij en je vriendinnen een beetje lef hebben kunnen jullie natuurlijk ook een gek filmpje maken en op youtube zetten. Wie weet worden jullie wel de nieuwe Youtube Hype!

Tip 5 – Prijsvragen
Je zult vast wel eens hebben meegedaan met 1 van de vele prijsvragen die er op het internet te vinden zijn. Nu je toch niks te doen hebt kun je net zo goed je geluk op de proef stellen. Wij hebben speciaal voor jullie een prijsvragenoverzicht samengesteld met de leukste prijsvragen waaraan je gratis kunt deelnemen. En je weet wat ze zeggen, niet geschoten is altijd mis. Succes!

Klik hier om naar de prijsvragen pagina te gaan.

Tip 6 – Nodig je vriendinnen uitslumber party
Organiseer een feestje, etentje, of pyjamafeestje. Je hoeft niet altijd een reden te hebben om een feestje te geven. Koop een aantal meiden bladen, wat snoep/snacks, en zet wat leuke muziek op. Nu alleen je vriendinnen nog en de sfeer zal er al gauw inzitten. Je kunt natuurlijk ook een etentje voor je vriendinnen organiseren of samen met ze allen iets lekkers in elkaar zetten.

Tip 7 – Geen geld maar wel van alles willen doen?
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je wel van alles wilt doen maar het geld er gewoon niet voor hebt. Het is nooit leuk om te zien hoe je vriendinnen gaan shoppen of naar de film gaan maar dat jij thuis moet zitten omdat je er geen geld voor hebt. Probeer een bijbaantje te vinden om toch de leuke uitjes mee te maken. In de tijd dat je je verveelt verdien je ook geen geld dus waarom niet gewoon een paar uurtjes per week werken?

Tip 8 – Breien
Mocht je het niet kunnen ga dan leren breien. Klinkt misschien heel oubollig maar is het zeker niet. Je kunt bijvoorbeeld een mooie sjaal breien wat goed matcht bij je winterjas of andere winterkleding. Voor de echte creatievelingen kun je zelfs een stapje verder gaan en bijvoorbeeld een warme trui breien.

Tip 9 – Schrijf een verhaal
Heb je pas een fascinerende droom gehad of heb je een grote fantasie? Schrijf dan een boek met jou als hoofdpersoon. Je kunt in je verhaal ook je vrienden en vriendinnen betrekken.

Tip 10 – Maak muffins of (cup)cakes

Wat je ook met meiden kan doen, is gewoon cakes bakken. Die kan je dan zelf opeten of weggeven aan familie, buren of misschien wel verkopen :).

Tip 11 – Kleding ruilen

Trommel al je vriendinnen op en houd een kledingruil. Doorzoek je kast naar kleding dat je niet meer draagt. Die kleding zou je dan kunnen ruilen voor een ander kledingstuk van een vriendin. Dat kan je ook doen met juwelen of andere zaken. Fun gegarandeerd!

Tip 12 – Dieren uitlaten

Waarom ge je gewoon de hond niet uitlaten of vraag aan de buren of je met de hond mag gaan wandelen. Misschien krijg je er nog een centje voor.

Tip 13 – Skypen

Als je vrienden op vakantie zijn, kan je je toch nog vermaken door met je vrienden te Skypen en leuke gesprekken te voeren.

Tip 14 – Kleding voor de week

Een echte antiverveeltip is bijvoorbeeld je kleding voor een hele week al klaarleggen wat je gaat aantrekken. Heb je bijvoorbeeld sportdag of zwemmen, kan je dat ook al klaarleggen zodat je er ‘s morgens niet moet achter zoeken en tijd spaart. Zo kan je nog enkele minuten langer in bed blijven liggen :).

Tip 15 – Lekker shoppen

Waarom ga je niet lekker shoppen met meiden. Het hoeft daarom niet duur te zijn. Er zijn altijd en overal koopjes te vinden.

Tip 16 – Babysitten

Misschien zie je het wel zitten om te babysitten. Zeker als je graag kinderen ziet, is het een ideale anti-verveeltip voor meiden. Ook hiermee kan je een centje bijverdienen indien je dat wil.

Tip 17 – Nieuw kapsel uitproberen

Nodig wat vriendinnen uit en geef elkaar tips in kapsels of probeer gewoon een kapsel uit dat je op internet gevonden hebt.

Tip 18 – Download het spelletje: Best friends

Best friends wordt uitgegeven door https://bestfiends.com/ en is echt een geweldig simpel spel waar je je uren mee kan amuseren, zowel in de wagen op vakantie als op je kamer of waar dan ook. Het is gratis te downloaden.

Tip 19 – Kweek een magical garden/ Crystal garden



Dat is iets wat ik zelf als kind heel fascinerend vond. Het is een tuintje in vloeipapier waar je enkele vloeistoffen moet toevoegen. Na enkele uren beginnen er aan de uiteinde van de bomen, bloemetjes te groeien. Dit komt natuurlijke door de kristalvorming van de vloeistof die je hebt toegevoegd. Wel zeer mooi en een aanrader. Je kan het kopen in een speelgoedwinkel of online op ebay bijvoorbeeld en vele andere plaatsen.

Magic garden Schylling Toys

Tip 20 – zoeken dingen die het leven makkelijker maken

Je kan heel wat tips opzoeken die het dagelijks leven net iets makkelijker maken. Heb je een bepaald probleem of erger je je wel aan iets? Zoek er dan een oplossing voor. Zelf heb ik enkele tips bedacht:

  • Heb je veel kleine oorbellen maar ben je altijd wel ergens een oorbel kwijt? Waarom steek je ze niet gewoon op kleurrijke kledingknoppen. Zo raak je ze nooit meer kwijt en het is nog leuk ook.
  • gebruik een mannenscheermes met 5 messen voor betere en gladde benen. Meestal vind ik ze beter dan mesjes voor dames.
  • Heb je pas je nagels geverfd maar loop je toch ergens aan? Natuurlijk is die nagel geruïneerd. Als de lak er nog opzit kan je om het te verdoezelen gewoon glitternagellak nemen en deze over de nagel lakken. Zo zie je niet meer wat er gebeurd is :).
  • Vergeet je wel eens waar je je auto hebt gelaten? Neem een foto van de straatnaam of parkeergarage.
  • Goedkope parfum gekocht op vakantie? Dan heb je al snel door dat de geur minder lang blijft hangen. Smeer daarom eerst wat vaseline op je huid en spuit daar de parfum op.
  • Soms vergeet je al wel eens parfum op te doen omdat je snel weg moet. Wil je toch lekker ruiken? Neem dan keukentafelpapier en snijd het op maar van je lade. Leg het papier in de lade en spuit je lievelingsparfum op het papier. Vervolgens leg je de kleding bovenop het papier. Je kleren zullen ‘altijd’ heerlijk ruiken 🙂
  • Maak zelf poriënstrips om mee eters te verwijderen. Je hebt enkel gelatinepoeder nodig en melk. Neem dezelfde hoeveelheid van elk en doe dit in een kommetje. Zet het in de microgolf tot je een brij krijgt. Smeer het mengsel op je neus en laat het opdrogen. Trek de strip van je neus. Bekijk het resultaat :).
  • Gebruik azijn met wat suiker in of aloë vera tegen muggenbeten. Het helpt fantastisch tegen jeuk.
  • Ochtendhumeur? Zet een quote naast je bed die je motiveert om op te staan en de dag positief te zien. Je kan ook een leuk aandenken zetten of iets wat nog in de toekomst te wachten staat om je te motiveren.
  • Geen zin om te wachten tot je nagellak droog is?  Steek je nagels enkele seconden in ijskoud water en klaar :p.

Heb jij zelf nog leuke tips?:)

Je verveelt je nog steeds?
Je hebt alle tips doorgenomen maar er staat niks tussen dat jou aanspreekt? Relax, jezelf vervelen is helemaal niet zo erg. Leun lekker achterover of lig in bed en geniet van je vrije tijd. Af en toe is het ook wel eens lekker om helemaal niks aan je hoofd te hebben. En als ook dat niet helpt kun je altijd nog gaan slapen.

Vragen of reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial