Anti-verveeltips voor jongens

Hieronder 20 anti-verveeltips voor jongens

Tip 1 – Maak gebruik van je smartphone
Ben je in het bezit van een smartphone maak er dan gebruik van! Zoveel mensen hebben er één maar krijgen het toch voor elkaar zich te vervelen. Met de hoeveelheid apps die er momenteel bestaan is dat bijna onmogelijk. Zoek apps die op jouw interesses aansluiten. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar nieuws apps, apps die iets voor jou kunnen toevoegen in het dagelijkse leven zoals online bankieren, of natuurlijk één van de duizenden spelletjes die te downloaden zijn. Er zal genoeg voor je tussen zitten waar je een paar uur mee zoet bent. Een paar aanraders zijn CandyCrush, Clash of Clans, Subway surf. Erg leuk maar ook zo super verslavend.

Verveeltips voor jongensTip 2 – Daten
Ben je single, en op zoek naar een relatie of gewoon leuk contact? Maak dan een profiel aan op één van de vele online datingsites die er te vinden zijn. Contact leggen gaat vaak simpel en snel. Wie weet vind jij wel de vrouw van je dromen!

Voor meer informatie over Online-Datingsites en tips kun je hier terecht.

Tip 3 – Eigen muziek maken
Bij het maken van eigen muziek denkt met vaak al meteen aan een hele studio met opnameapparatuur etc. Voor het produceren van eigen instrumentale of digitale muziek hoeft dat tegenwoordig niet meer. Muziek maken met speciale programma’s gaat net zo makkelijk, je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van zogenaamde “samples”. Dit houdt in dat je echte instrumentopnames in jouw muziek kunt verwerken. Een erg bekend programma om mee te werken is Fruity Loops. Probeer het uit en misschien word jij wel de nieuwe Afrojack.

Tip 4 – Prijsvragen
Je zult vast wel eens hebben meegedaan met 1 van de vele prijsvragen die er op het internet te vinden zijn. Nu je toch niks te doen hebt kun je net zo goed je geluk op de proef stellen. Wij hebben speciaal voor jullie een prijsvragenoverzicht samengesteld met de leukste prijsvragen waaraan je gratis kunt deelnemen. En je weet wat ze zeggen, niet geschoten is altijd mis. Succes!

Klik hier om naar de prijsvragen pagina te gaan.

Tip 5 – Bouw een eigen websitewebsite
Ben je een beetje creatief, en lijkt het je wat om een eigen website op te zetten? Doe dat dan! Tegenwoordig heb je geen enkele kennis voor programmeertalen meer nodig. Google wat rond en je bent er binnen no-time achter hoe je je eigen website op kan zetten. Een eigen domeinnaam registreren kan bij sommige aanbieders al vanaf €0,99 cent. Je hebt nu enkel nog wat webruimte nodig waar de site op draait. Een klein webruimte pakket heb je al vanaf een paar euro. Probeer eerst te vergelijken voordat je daadwerkelijk iets aanschaft om jezelf op onnodige kosten te besparen. Uiteraard is het ook mogelijk een gratis pagina aan te maken op bijvoorbeeld Jouwpagina.nl. Dit is een goed alternatief om het één en ander uit te kunnen proberen. En niet geheel onbelangrijk is natuurlijk dat als je het goed aanpakt je er ook nog eens wat knaken aan kunt verdienen.

Tip 6 – Plan een avondje uit
Kijk of je vrienden vrij zijn vanavond en plan een avondje uit. Dit hoeft niet perse echt stappen te zijn maar dat kan ook een avondje bowlen, poolen, darten, eten, of chillen zijn.

Tip 7 – Playstation en andere games

Ik denk dat elke jongen nu wel een playstation in huis heeft. Als dat niet het geval is, dan kan je zeker wat bij vrienden gaan gamen. Een bekende games is Call of Duty met zijn verschillende versies. Game online om het nog spannender en socialer te maken.

Tip 8 – Skaten

Misschien is skaten wel iets voor u. Ga naar een lokaal skateparcours bij jou in de buurt. De meeste gemeentes hebben dat. Zo kan je ook nieuwe vrienden maken of nieuwe trucs leren van anderen.

Tip 9 – Voetbal

Een goede anti-verveeltip voor jongens is zeker voetbal. De meeste jongens vinden het leuk, kan je bijna altijd spelen en is nog eens goed voor de conditie ook. Trommel wat vrienden op en speel een leuk potje voetbal.

Tip 10 – Graffiti 

Ook wel cool is natuurlijk graffiti. Dat kan je leren en daar zijn workshops voor.

Tip 11 – Paintball

Ook zeer geliefd onder de jongens is paintball. Het enige nadeel hier is dat het redelijk duur is en dat je een minimum aantal spelers moet hebben.

Tip 12 – Kroegentocht

Een kroegentocht organiseren is al voor iets oudere jongens maar niet minder plezant. Hou het natuurlijk deftig!

Tip 13 – brommer ritje

Heb je een brommer? Waarom maak je dan eens geen ritje naar een vriend of naar een rustig plekje waar je kan genieten van je muziek.

Tip 14  – Kamp bouwen

Deze antiverveeltip voor jongens is al voor de iets jeugdigere generatie. Wel superleuk om te doen en de tijd gaat zo voorbij. Combineer het kamp bouwen met een bosspel.

Tip 15 – Geld verdienen

Geld verdienen kan op verschillende manieren. Maar waarom zou je het niet in je vrije tijd doen? Heb je een auto? Dan kan je een centje verdienen via Uber door mensen te vervoeren als chauffeur. Of je kan opteren microjobs te doen. Kleine jobs voor enkele euro’s. Doe je dat vaak, dan heb je snel al een centje bijverdiend.

Tip 16 – Pokeravondje

Waarom organiseer je met je vrienden geen pokernamiddag. Haal wat drank in huis en combineer het eventueel met afhaalpizza of ander fastfood. Supergezellig en leuk.

Tip 17 – Auto- en motomagazines

Veel jongens zijn geïnteresseerd in moto’s of auto’s. Zoek informatie op internet of schaf je wat magazines aan zodat je rustig op bed of in je luie zetel wat kan lezen.

Tip 18 – Belletje trek

Niet echt een aanrader maar je doet er in principe niets mis mee behalve mensen irriteren en dat is dan waarschijnlijk nog superleuk ook. Blijf steeds beleefd en maak niets stuk!

Tip 19 – Maak YouTube filmpje

Kijk of je nog een goede videocamera hebt liggen of gebruik gewoon je smartphone om een leuk videofilmpje te maken. Zet het online op YouTube en hopelijk gaat het viraal.

Tip 20 – Hobby

Zoek je gewoon een hobby waar je je dagelijks mee kan bezig houden. Hobbys die niet in clubverband zijn, zijn meestal de beste aangezien je je er altijd mee kunt bezig zijn. Maar dat hangt van persoon tot persoon af natuurlijk.

 
Vragen of reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial